VI SÖKER: FLER PERSONLIGA SERVICETEKNIKER!

Rejmes Personvagnar AB ingår i koncernen Rejmes Bil AB. Rejmes Personvagnar AB är auktoriserad återförsäljare för Volvo och vi har bilanläggningar i Halmstad, Falkenberg och Laholm. Rejmes Personvagnar AB erbjuder ett helhetskoncept kring försäljning och service av både nya och begagnade personbilar. Koncernen omsatte 900 mkr 2015 och har ca 190 anställda. Vi står inför ombyggnad till bl.a. supermoderna verkstäder och söker i samband med det ytterligare ett antal skickliga Personliga servicetekniker, som är redo att ta nästa steg i sin utveckling, till vår anläggning i Halmstad. Låter det intressant?

DINA ARBETSUPPGIFTER

Har du ett genuint intresse för bilar? Är du en driven och skicklig bilmekaniker/tekniker som vill erbjuda högsta service till våra kunder? Då är du den vi söker efter!

Som anställd bilmekaniker/tekniker hos oss på Rejmes, arbetar du som Personlig servicetekniker med Volvo. Våra Personliga servicetekniker arbetar två och två i team med hela kundflödet. Tidsbokning, mottagande, utförande och fakturering/betalning. Du ska aktivt arbeta med ständiga förbättringar på arbetsplatsen. Vi erbjuder dig att utvecklas tillsammans med oss, till ett av Sveriges mest intressanta bilföretag. Som nyanställd Personlig servicetekniker får du en gedigen introduktion i teknik, system och kundprocess. Som anställd hos oss blir du även kontinuerligt vidareutbildad och får arbeta i en arbetsmiljö med ständiga förbättringar utifrån ett kundvärde.

DIN PROFIL

Du ska ha relevant fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom fordonsreparationer m.m. Du bör ha ett stort intresse för fordon och teknik samt ett stort intresse för kundmötet. Du gillar att samarbeta och delar vår syn på ständiga förbättringar utifrån ett kundvärde. Du ska ha allmänna datakunskaper och det är meriterande om du har arbetat i Volvos system eller motsvarande eller har erfarenhet av LEAN arbete. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du får inte vara allergisk mot diverse oljor och du ska ha B- körkort. Personliga egenskaper som värdesätts högt är att du är noggrann, effektiv, ansvarstagande, flexibel, kreativ, stresstålig och pålitlig.

Vid intresse, skicka personligt brev och CV till:

Joacim Cernliden
joacim.cernliden@rejmesbil.se

Vi ser fram emot din ansökan!