Uppkopplad bil med WiFi och appar

UPPKOPPLADE KUNDER

En uppkopplad bil ger dig tillgång till smarta funktioner och nyttiga tjänster. Och det är nyckeln till mer tid. Välkommen att koppla upp din bil mot Volvos tjänster.

Montera din smartphone inom bekvämt syn- och räckhåll under bilresan med hjälp av en smidig telefonkonsol. Har du en surfplatta kan du istället fästa denna på nackstödet, för att därefter enkelt koppla upp dig mot bilens WiFi och låta passagerarna njuta av underhållningen. Brodits smidiga fästen hittar du hos oss på Rejmes!

UPPKOPPLAD BIL MED TILLGÅNG TILL SMARTA FUNKTIONER

Framtiden är här vilket betyder en uppkopplad bil med många smarta funktioner. Det är exempelvis möjligt att använda fri surf under bilturen – perfekt för längre resor i bil. Ring, få trafikinformation och mycket mer. En bra hjälp som har mycket att erbjuda användaren.

NYTTIGA TJÄNSTER MED APPAR FÖR DIN VOLVO

Tjänsten uppkopplad bil innehåller många appar som gör ditt bilägande både roligare och säkrare. Ett exempel på detta är Connected safety. Får en Volvobil problem och blir stående med varningsblinkers kommer andra Volvobilar i närheten att bli varnade, samma vid upptäckt av halka.

Få löpande trafikinformation eller koppla upp mobiltelefonen och ring samtal via bilens system. En uppkopplad bil gör din upplevelse med bilen både bekvämare och säkrare. Välj själv vilka Volvo appar du vill använda.

FÖRDELAR MED EN UPPKOPPLAD VOLVO

Att vara uppkopplad har flera fördelar. En av dessa är Volvo On Call. Via appen kan du starta värmaren på distans, se var du parkera den eller låsa och låsa upp din Volvo. För att aldrig glömma en service kan du ansluta dig till Rejmes Bil.

Då kommer vi som Volvoverkstad att ge förslag på tid som du väljer att acceptera eller välja en annan tid. Volvos tjänst Uppkopplad Bil är framtagen för kunden, prova själv!