UPPGRADERA DIN BIL MED POLESTAR ENGINEERED – POWER WHEN YOU NEED IT

På Rejmes uppgraderar vi din bil med Polestar Engineered, en prestandauppgradering som ger både ökad smidighet och skarpare respons som underlättar för din dagliga körning.

Förbättringen av prestanda levererar maximal potential i det avgörande mellanregistret för din motor, vilket kommer att märkas väl i vardagskörningen. Våra duktiga servicetekniker svarar gärna på allmänna frågor och ger dig mer information, samt hjälper förstås till med alla delar i installationsprocessen.

Vad är Polestar Engineered?

Mjukvaran är en kombination av flera prestandauppgraderingar och ger inte bara mer motoreffekt och vridmoment, utan optimerar hela din drivlina. Med effektiva justeringar och kalibreringar även på drivlinan med styrningen, växlingen och kraftöverföringen, får du en Volvo med kraftfullare och mer dynamiska köregenskaper.

Detta gör att du kommer att uppleva en bättre balans i kurvorna, ha en snabbare acceleration och motorrespons som ger dig en mer dynamisk körupplevelse. Detta är några fördelarna som en optimering med Polestar Engineered innebär. Gör bilkörningen både roligare och trevligare i vardagen med en prestandauppgradering.

Optimering som är mer än en motoruppgradering

Att beskriva Polestar Engineered som enbart en motoruppgradering gör den inte helt rättvisa, det är så mycket mer. Vid en uppgradering går den in och optimerar inte mindre än sex viktiga områden inom bilens prestanda.

Drivlinan optimeras vilket ger allt från ökad kraft till optimerad kontroll och snabbare reaktioner. Genom att optimera viktiga och utvalda delar i din Volvo kommer den leverera en ännu bättre körupplevelse för dig som förare.

Polestar Engineered för din bil – XC60, V60, XC40 och många fler

De flesta Volvomodeller kan uppgraderas med Polestar Engineered. Vi erbjuder uppgraderingen till modeller som bland annat Volvo XC60, V60 och XC40. Vill du veta mer om vad som gäller för just din Volvo är du alltid välkommen att kontakta oss.

När installationen, som genomförs på cirka 60 minuter, är utförd får din bil det exklusiva Polestar Engineered-märket på bagageluckan som på ett snyggt, diskret visar att din bil är optimerad. Den senaste generationens Volvo-bilar har även ett särskilt körläge på menyn för just Polestar Engineered.

KONTAKTA OSS OM DU VILL VETA MER.

Våra servicetekniker svarar gärna på allmänna frågor om och hjälper förstås till med alla delar i installationsprocessen.