Boka Volvo Originalservice med personlig servicetekniker och hållbarhet i fokus

VOLVO ORIGINALSERVICE - HÅLLBARHET OCH KVALITET I FOKUS

Att boka Volvo service hos Rejmes Halland är mer än bara att underhålla din bil. Det är ett steg mot ett mer hållbart bilägande. Vi förstår vikten av att din Volvo ska fungera inte bara idag utan även i många år framöver.

Hållbart bilägande och personlig servicetekniker

Vår Volvo service innefattar allt som behövs för att bibehålla din bils höga prestanda och säkerhetsstandarder. Genom att välja oss, väljer du en service som:

  • Prioriterar hållbarhet: Varje service och reparation genomförs med miljön i åtanke. Vi använder endast Volvo originaldelar som inte bara är hållbara utan också optimerar din bils prestanda och livslängd.
  • Ger dig trygghet: Med vår Volvo service får du en personlig servicetekniker som ser till att din bil alltid är i toppskick. Det ger dig en säker och pålitlig körupplevelse varje dag.
  • Förlänger livslängden på din bil: Regelbunden service hos oss förlänger din bils livslängd och bidrar till ett mer hållbart bilägande över tid.

VOLVO ORIGINALSERVICE CLASSIC

Bra service har ingen åldersgräns. Därför erbjuder vi Volvo Originalservice.

Classic för bilar äldre än sex år. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris. Du får en noggrann kontroll av bilen, servicegaranti och vägassistans i ett helt år.

Det här ingår i Volvo Originalservice Classic:

  • Volvo originaldelar
  • Servicegaranti
  • Fri uppdatering av din bils mjukvara
  • Stämpel i din bils servicebok
  • Personlig servicetekniker
  • Fyra räntefria månader när du betalar med vårat Volvokort

Alltid Volvo originaldelar

Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Volvo Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd.

Förlängning av Volvo Assistans

När du utför din Volvo Originalservice hos oss får du erbjudande om att förlänga din Volvo Assistans-försäkring i ett år. Du får samma erbjudande i samband med service gällande förlängning, ett år i taget, tills bilen är tio år. Det innebär att du har möjlighet att avnjuta en av marknadens absolut bästa och mest hållbara assistanslösningar i upp till elva år.

Betalning på dina villkor

Med vårat Volvokort kan du dela upp betalningen på fyra månader, räntefritt och helt utan avgifter –Varje gång du betalar med kortet får du dessutom bonus.

1 års servicegaranti

Vi garanterar alltid att din service utförs fackmässigt. Skulle något fel uppstå inom tolv månader (eller till nästa rekommenderade servicetillfälle) på det som, enligt serviceprotokollet, åtgärdats så tar vi hand om det helt kostnadsfritt.

Volvo personlig service

Med Volvo personlig service blir din bil klar på kortare tid – utan att det kostar mer. Medan två tekniker arbetar på din bil är du välkommen att vänta i vår lounge så bjuder vi på kaffe och wifi.

Stämpel i serviceboken

Efter varje genomförd Originalservice får du en stämpel i serviceboken som visar att en hållbar Volvo Originalservice har utförts. En välservad bil med stämpel från auktoriserad verkstad har oftast ett högre andrahandsvärde.

Ett hållbart val för framtiden

Varje steg vi tar idag påverkar vår morgondag. Genom att välja Rejmes Halland för din Volvo service gör du inte bara ett val för din bil utan också för en mer hållbar framtid.

Boka din Volvo service idag – för ett tryggare och mer hållbart bilägande.

ELLER KONTAKTA DIN PERSONLIGA SERVICETEKNIKER

DAN HANSEN - Personlig Servicetekniker
DAN HANSEN - Personlig Servicetekniker
MEDARBETARE VERKSTAD
Rejmes Halland - Halmstad
MASAR KRASNIQI - Ansvarig biltestare
MASAR KRASNIQI - Ansvarig biltestare
MEDARBETARE VERKSTAD, MEDARBETARE LEDNINGSLAGET
Rejmes Halland - Halmstad
FILIP BENGTSSON - Servicemarknad
FILIP BENGTSSON - Servicemarknad
MEDARBETARE VERKSTAD
Rejmes Halland - Falkenberg
WESAM DYAB - Personlig Servicetekniker
WESAM DYAB - Personlig Servicetekniker
MEDARBETARE VERKSTAD
Rejmes Halland - Halmstad
JOACIM CERNLIDEN - Servicemarknadschef
JOACIM CERNLIDEN - Servicemarknadschef
MEDARBETARE LEDNINGSLAGET, MEDARBETARE VERKSTAD
Rejmes Halland - Halmstad