Personlig service för dig och din Volvo

BILSERVICE AV DIN VOLVO – VI HJÄLPER DIG

Rejmes Bil erbjuder personlig service för dig och din bil. Våra personliga servicetekniker kommer effektivt att ta hand om er på bästa sätt. Du kan alltid vara trygg i att bilen får det bästa omhändertagandet.

  • Vi är specialtränade av Volvo.
  • Använder alltid rätt metoder framtagna av Volvo.
  • Använder alltid originaldelar från Volvo.

För att minska din väntetid i samband med service så arbetar din personliga tekniker alltid med minst en kollega – därigenom kan vi halvera tiden som bilen är inne på verkstaden.

Det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får en service som är bekväm, trygg och ekonomisk!

DET ÄR TRYGGT

Alla delar som byts är naturligtvis Volvo original – inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos oss samt ett års assistansförsäkring.

DET ÄR EN BRA AFFÄR

Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att regelbundet ge din bil Volvo originalservice, ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Genom att vara expert på bilmärket kan vi erbjuda extra bra service. Vi på Rejmes bil finns här för att hjälpa dig och din Volvo för en trygg och bekväm upplevelse.

HOS REJMES RESPEKTERAR VI DIG OCH DIN TID

Inget krångel och det går snabbt. I majoriteten av de arbeten vi utför är bilen redo att rulla vidare inom en timme och du kan bekvämt vänta i våra lokaler. Här kan du läsa och ta en fika, ha möjlighet att arbeta eller bara luta dig tillbaka. Om du vill kan du naturligtvis även boka en fast tid eller lämna bilen på morgonen och hämta den på kvällen.  

Inlämning av bilen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar din personliga tekniker, som är expert på just Volvo. Din personliga tekniker lär känna dina behov och din bil i detalj för att kunna ge dig bästa service. Innan du åker, går vi igenom vad som är gjort med bilen och vad du bör tänka på som bilinnehavare.

Vi respekterar dina önskemål och vet att alla människors förutsättningar ser olika ut. Välkommen in till oss på dina villkor.

HUR OFTA SKA MAN SERVA BILEN?

Ägare av Volvo behöver genomföra service med visst intervall för att alla garantier fortsatt ska gälla. Serviceintervallet ligger på 3000 mil eller 12 månader. Det betyder att kör du mer än 3000 mil om året behöver du tätare service, annars är det var 12 månad. Även efter att nybilsgarantin har gått ut rekommenderas du att fortsatt utföra service på bilen. Att med jämna mellanrum byta olja och göra en översyn av din Volvo är betydligt billigare än om exempelvis motorn skulle haverera till följd av lite eller dålig olja. Volvo bilservice är rätt val för din Volvo.

HÖR AV DIG TILL OSS FÖR ATT BOKA SERVICE

Du kan alltid kontakta oss på Rejmes Bil för mer information gällande vilken service vi rekommenderar och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi kan berätta mer om vår Volvo bilservice och du kan känna dig trygg i att vi alltid använder oss av Volvo originaldelar, en grundlig service är alltid en bra affär. Varje situation är unik och vi arbetar utifrån dina behov. Välkommen att kontakta din personliga servicetekniker via mail eller telefon. Det går också bra att boka din service direkt online via vår hemsida.

Kontakta din Personliga Servicetekniker

DAN HANSEN - Personlig Servicetekniker
DAN HANSEN - Personlig Servicetekniker
MEDARBETARE VERKSTAD
Rejmes Halland - Halmstad
MASAR KRASNIQI - Ansvarig biltestare
MASAR KRASNIQI - Ansvarig biltestare
MEDARBETARE VERKSTAD, MEDARBETARE LEDNINGSLAGET
Rejmes Halland - Halmstad
FILIP BENGTSSON - Servicemarknad
FILIP BENGTSSON - Servicemarknad
MEDARBETARE VERKSTAD
Rejmes Halland - Falkenberg
WESAM DYAB - Personlig Servicetekniker
WESAM DYAB - Personlig Servicetekniker
MEDARBETARE VERKSTAD
Rejmes Halland - Halmstad
JOACIM CERNLIDEN - Servicemarknadschef
JOACIM CERNLIDEN - Servicemarknadschef
MEDARBETARE LEDNINGSLAGET, MEDARBETARE VERKSTAD
Rejmes Halland - Halmstad