NYA BILAR

NYA BILAR I LAGER

  BYGG DIN VOLVO

  Bygg din Volvo gör det möjligt för dig att hemma i lugn och ro bygga din helt individuella bil och se hur den ser ut. Du väljer bl a modell, motoralternativ, utrustningsnivå, interiör, färg och säkerhetsutrustning. Förutom att se din drömbil, får du en prisuppskattning. Du kan ändra, jämföra och spara flera olika versioner.

  När du sedan kommer in till oss på Rejmes, tar vi fram en skarp offert utifrån dina val.

  VÄLJ DEN VOLVOMODELL SOM PASSAR BÄST FÖR DIG

  I Volvos breda utbud av bilmodeller finns det mycket att välja mellan. Sportig sedan i form av S60 och S90, populära kombi som V60 och V90 samt det breda utbudet av SUV – XC40, XC60 och XC90.  När du köper en ny Volvo får du välja mellan flera olika utrustningsnivåer på bilen, beroende på vilken standard som du önskar.  Vid köp av ny Volvo får du välja mellan flera olika utrustningsnivåer på bilen  beroende på önskad standard. Välj bilmodell och gör dina val steg-för-steg.

  ATT TÄNKA PÅ NÄR DU KÖPER NY BIL

  Att köpa en ny bil är ett stort ekonomiskt beslut och det är viktigt att du är väl förberedd. Vi på Rejmes kan hjälpa dig med praktiska delar som finansiering och försäkring. Längre fram kan vi också hjälpa dig med inbyte av din begagnade bil. Volvo är ett populärt bilmärke med ett högt andrahandsvärde på begagnatmarknaden, vilket är en trygghet för dig som väljer Volvo. 

  Hos Rejmes kan du provköra våra olika modeller i lugn och ro för att känna efter och få en uppfattning vad det gäller exempelvis storlek, utrymme och komfort. Du kan diskutera med våra kunniga medarbetare kring val som bensin eller diesel, laddhybrider och elbilar samt andra relevanta frågor. Varmt välkommen till oss!