Tanka din Volvo med Rejmes Volvokort

ALLTID LÅGT PRIS. VART DU ÄN ÄR PÅ VÄG

Hos oss på Rejmes tankar du alltid till ett lågt pris. När du använder ditt Rejmes Volvokort blir priset dessutom ännu lägre. Du får 10 öre rabatt/liter när du tankar bensin, etanol och diesel. Våra drivmedels-stationer finns på Kristinehedsvägen i Halmstad, Varbergsvägen i Falkenberg, Industrigatan i Laholm och på Nissastigen i Torup.

Har du frågor om våra stationer?
Kontakta oss på Rejmes: Drivmedelsansvarig

FÖRDELAR MED REJMES VOLVOKORT

  • Rejmes Volvokort med VISA

0:-/årsavgift. Ingen uppläggningskostnad. Inga aviavgifter.

  • 10 öre rabatt/liter

Gäller bensin, etanol och diesel.

  • 4 månader räntefritt

För alla köp du gör hos oss oavsett om det är service, reparation eller tillbehör, har du möjlighet att få köpsumman uppdelad på fyra månader räntefritt utan avgifter.

  • 20 % rabatt på TVÄTTA

Vi har miljövänliga tvättanläggningar i Halmstad, Falkenberg och Laholm.

  • 5 % rabatt i butik och verkstad

När du betalar med ditt Rejmes Volvokort i vår butik eller verkstad, får du 10 % rabatt på det mesta

ALLTID LÅGT PRIS PÅ BENSIN OCH ETANOL

I vår pumpstation är det möjligt att tanka bensin, diesel och etanol där vi alltid håller ett lågt pris. Vi rekommenderar att införskaffa det kostnadsfria Volvokortet. För varje köp omvandlas en procentuell del av summan till poäng.

Poängen kan slutligen omvandlas för att användas som värdecheck, vilket gör att du kan tanka bränsle till ännu lägre pris. Rejmes bil arbetar aktivt för att ditt bilägande alltid ska blir lite bättre – som ett steg i detta håller vi nere bränslepriserna.

BENSINMACK I HALMSTAD, FALKENBERG & LAHOLM

Välj en bensinmack som alltid har ett konkurrensmässigt pris till dig. Du kan tanka på någon av våra bensinmackar på totalt fyra orter. I Halmstad finns vi på Kristinehedsvägen, i Falkenberg på Varbergsvägen, i Laholm på Industrivägen och i Torup på Nissastigen.

Det ska vara en trevlig upplevelse för att rulla in och Tanka din Volvo. Moderna bensinstationer som har öppet dygnet runt. När det är dags att fylla på med kvalitativt bränsle i tanken igen.