Volvo serviceavtal och trygghetsavtal

FÖRDELA BILENS UNDERHÅLLSKOSTNADER

VOLVO SERVICEAVTAL

Genom att teckna ett Serviceavtal kan du försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen den ska säljas. En bil som alltid servas i tid - av specialister - värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som det ska, är de flesta beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet. Serviceavtal kan tecknas separat men ingår även som en viktig del i Volvo Inclusive-paketet.

VOLVO SERVICEAVTAL – EN TRYGGHET FÖR DIG

Volvo serviceavtal är en ekonomisk trygghet genom ditt ägande och något som är eftertraktade på andrahandsmarknaden vid en försäljning av din Volvo. Det innebär att din Volvo alltid kommer att få sin service i tid vilket är värt mycket för bilens funktion och värde. Du kan också lägga upp en plan för kommande service och reparation vilket ger en månadskostnad istället för större summor varje gång slitagedelar och liknande ska bytas. Rejmes Bil utför all typ av underhållsservice och reparation på din Volvo.

FÖRDELAR MED SERVICEAVTAL

Alla bilar behöver årlig underhållsservice för bibehållen god funktionalitet. Genom att teckna Volvo serviceavtal fördelar du kostnaden för årsservicen månadsvis och slipper därigenom en större klumpsumma vid servicebesöket. I månadskostnaden ingår endast servicekostnaden - inte slitagedelar.

Kontakta oss så berättar vi mer.

TRYGGHETSAVTAL HOS VOLVO MED FÖRMÅNLIGA VILLKOR

Volvo trygghetsavtal kommer med en rad förmånliga villkor för dig som Volvoägare. Det kan tecknas och kan gälla upp till att bilen har rullat 45 000 mil, ett otroligt generöst avtal. Du tecknar ditt trygghetsavtal mot oss på Rejmes Bil, när något händer är det bara att kontakta oss direkt så hjälper vi till. Precis som namnet hänvisar till fortsätter det att ge mervärde år efter år och du har full kontroll på vilka kostnader som kommer med ditt bilägande.

HÖR AV DIG TILL OSS FÖR MER INFORMATION

Ta hand om dig och ditt bilägande på bästa sätt genom att teckna ett Volvo service- och trygghetsavtal.  Välkommen att kontakta oss för mer information, vi berättar gärna mer och lägger upp ett bra och förmånligt avtal till dig. Välkommen att kontakta oss via mail eller telefon så berättar vi mer och hjälper till att teckna ett avtal.