LÅT OSS TA HAND OM DINA DÄCK ISTÄLLET!

LÅT OSS TA HAND OM DINA DÄCK ISTÄLLET!

På Rejmes Bil erbjuder vi ett däckhotell med utrustning och kunskap av högsta kvalitet. I sann all inclusive-anda ingår försäkring, kontinuerlig statusuppdatering och mycket mer, när du väljer oss som din däckpartner. Dessutom inleds vistelsen på däckhotellet med en ordentlig rengöring i vår guldtvätt (värde 311:-), vilket minimerar risken för smutsrelaterade skador.

CHECKA IN FRÅN 195:- I MÅNADEN

Däckhotell i Halmstad, Falkenberg och Laholm

Däckhotell är ett bra val vid förvaring av däck. Det kräver inte att du har massor av tillgängligt utrymme och Rejmes förvarar dina däck på bästa sätt för att optimera hållbarheten. Däckskifte och däckhotell finns i Halmstad, Falkenberg och Laholm.

På vårt däckhotell håller vi däcken borta från direkt solljus och strålningsvärme vilket ger en längre hållbarhet. De skyddas även om fukt och för hög värme som snabbt försämrar gummikvaliteten. Anlita Rejmes till förvaring av dina däck – hos oss kan du alltid känna dig trygg!

Vi förvarar dina däck och gör däckbytet smidigt

Däckbyte och förvaring kommer hand i hand. När det är dags att byta till vinter- respektive sommardäck utför vi snabbt skiftet i toppmoderna maskiner. De däck som under säsongen har bott på däckhotell är nyservad och redo att monteras direkt på bilen.

Det vill säga att vi har utfört vår guldtvätt på däcken under vistelsen för att minska risken för smutsrelaterade skador. Däckförfarving innebär att vi vårdar och sköter om dina däck, och dessutom förvarar på ett optimalt sätt.

Däckförvaring med försäkring, statusuppdatering och mycket mer

Väljer du att använda däckhotell i Halmstad eller på någon av våra övriga orter ingår både en försäkring i priset och kontinuerlig statusuppdatering. Innan däcken läggs undan till säsongens förvaring får de en grundlig tvätt och vi går igenom vilken status däcken har.

Allt för att vara redo när det återigen är dags för hjulskifte. Däcken lämnas in till en personlig servicetekniker vilken kommer hjälpa dig att alltid ha full koll på däckens skick – en trygghet för dig som kund.

Vi tar hand om däckskiftet för sommar- och vinterdäck

Vi använder moderna maskiner vid däckbyte, både för sommar- och vinterdäck. Vid däckhotell ingår däckbyte i priset. Alltså behöver du aldrig tänka på att lyfta tunga däck, vi sköter all hantering.

Däcken lastas via en truck och en maskin lyfter in däcket på bilen för att ge våra tekniker en så ergonomisk arbetsmiljö som möjligt. Under tiden de utför däckskiftet åt dig kan du passa på att njuta av en kopp kaffe. När däckbytet är klart tar du bilen och kör vidare, enklare kan det inte vara!

LÄR DIG MER OM VÅRT DÄCKHOTELL

KARL BÄCK - Ansvarig eftermarknad
KARL BÄCK - Ansvarig eftermarknad
MEDARBETARE LEDNINGSLAGET, MEDARBETARE BILDELAR
Rejmes Halland - Halmstad