Volvofinans - finansiera din Volvo till särskilt förmånliga villkor

FINANSIERING

Gör ditt bilköp än mer ekonomiskt hållbart genom att välja en finansieringslösning som är skräddarsydd för just dina behov och din vardag!

PRIVAT

VOLVO BILLÅN
Finansiera din Volvo till särskilt förmånliga villkor genom Volvofinans Bank AB. Vi skräddarsyr ditt billån och anpassar månadsbetalningarna och din restskuld utifrån dina körvanor och behov. Du får ett så kallat värdelån, som ger en jämn kostnad under den avtalade återbetalningstiden. En smart finansieringslösning som ger dig hållbar översikt över din ekonomi!

När du valt din nya bil lämnar vi kreditbesked direkt, där bilen utgör säkerhet för krediten och 30 % av räntekostnaden är avdragsgill i din deklaration. För att ytterligare underlätta för dig kopplar vi billånet, försäkringen och eventuellt serviceavtal direkt till ditt Volvokort. Därmed har du alla dina fasta bilkostnader på en faktura, månadsvis.

VOLVO PRIVATLEASING
Volvo Inclusive privatleasing ger dig tre års bekymmersfritt bilägande. Och det är enkelt. Du väljer bilmodell, extrautrustning samt planerad körsträcka, och dina val ger en slutgiltig månadskostnad. (Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort, etc.) Givetvis slipper du både uppläggningsavgift och aviavgifter. Volvo Inclusive privatleasing ger dig helt enkelt optimal kontroll över dina bilkostnader!

Obs! Efter avtalstidens slut kan kostnad för eventuella skador samt ej budgeterad körsträcka tillkomma.

FÖRETAG

Volvo Företagsleasing är ett bekvämt, hållbart och förmånligt sätt att finansiera företagets bilar. Leasing är en form av långtidshyra, där Rejmes äger bilen och du brukar den. Vi skräddarsyr leasingavtalet efter företagets behov och lämnar kreditbesked direkt när du väljer ut din nya Volvo. Med Volvo Företagsleasing slipper du att binda upp ditt företags kapital, och dessutom är 50 % av ingående moms avseende leasingavgiften avdragsgill.

FINANSIERA DITT BILKÖP MED VOLVOFINANS

Att köpa en bil är ett stort beslut för de flesta och kräver någon typ av finansiering. Med Volvofinans Bank AB får du ta del av väldigt förmånliga villkor som gör det möjligt för dig att köpa din Volvo. Finansieringen blir skräddarsydd utifrån dina personliga förutsättningar och behov, genom att vara ett så kallat värdelån. Det ger en jämn kostnad under alla månader som finansieringen löper och skapar möjligheten att ta ett privat billån som fungerar i din vardag. Restskulden på lånet anpassas utifrån behov och körvanor som gör att du har en bra översikt över din ekonomi. Det blir ekonomiskt hållbart!

BILLÅN MED FÖRMÅNLIGA VILLKOR FÖR KÖP AV VOLVO

Volvofinans är inte bara en finansiering vid bilköp utan kommer med flera förmånliga villkor när du köper en Volvo. Några av dessa fördelar när du väljer Volvofinans är:

  • Ingen avi- eller uppläggningsavgift
  • Låneskydd ingår utan kostnad i tre      månader
  • Möjligt att amortera extra och lösa lånet      när du vill
  • Förmånlig försäkringspremie de kommande      tre åren

Lånetiden är flexibel och sträcker sig upp till sju år på en ny bil och upp till sex år vid köp av en begagnad. Ett billån genom Volvofinans ger så mycket mer än bara möjligheten att köpa en fin Volvo!

SÅ FUNGERAR DITT BILLÅN – RÄNTA, ÅTERBETALNINGAR OCH FAKTUROR

Billån via Volvofinans är enkelt och utan några dolda kostnader. När du har hittat en bil som känns intressant får du kreditbesked direkt för att kunna gå vidare i affären. Bilen utgör säkerhet i krediten, vilket ger en förmånlig ränta som sätts individuellt. Du kan när som helst lösa ditt Volvo Billån i förtid eller amortera extra när du önskar. Volvofinans har en egen webbsida där du alltid kan logga in och se vilka fakturor som är betalda, aktuell skuld och mycket annat. Du får kontroll och slipper oroa dig!

Tips! Du vet väl om att 30 procent av räntan är avdragsgill i deklarationen?

DETTA ÄR VOLVOFINANS BANK AB

Volvofinans Bank AB grundades år 1958 och ägs idag av svenska Volvo- och Renaulthandlare. Banken har naturligtvis tillstånd från Finansinspektionen och fick år 2020 utmärkelsen Sveriges bästa Kundservice inom bank.

Du kommer med största sannolikhet att få billånet med bäst ränta och villkor från just Volvofinans. Banken arbetar ständigt med att skapa mervärde för dig som kund och fokuserar på att kunna leverera nästa generations banktjänster. Välkommen att kontakta oss eller besöka någon av våra anläggningar i Halmstad, Falkenberg eller Laholm så berättar vi mer om hur lånet skulle se ut för dig!