LEASA DIN VOLVO

FÖRETAGSLEASING AV VOLVO HOS REJMES - ETT HÅLLBART VAL AV BILÄGANDE

Företagsleasing kan se ut på många olika sätt. Vi på Rejmes har god vana av detta upplägg och skräddarsyr ett ägande utefter ert företags unika behov. Dagens företagsmarknad innebär bland annat höga krav på hållbarhet, och det är därför viktigt att du får rätt typ av rådgivning som låter dig samla bilägandet. Vi hjälper dig till ett hållbart bilägande!

TCO (Total Cost Of Ownership)

TCO (Total Cost Of Ownership) är en vanlig förekommande term i dagens bilfinansiering. Vi kan detta upplägg på våra fem fingrar och hjälper dig att få en helhetsbild av hur mycket era nuvarande bilar kostar företaget totalt sett, och guidar er till en bättre framtida lösning. Exempelvis behöver inte en lång utrustningslista innebära en högre månadskostnad för företaget. Det ökar i stället bilens andrahandsvärde, och blir därmed mer ekonomiskt hållbart. Kom in till oss så förklarar vi mer!

FÖRDELAR MED FÖRETAGSLEASING – ETT ENKELT ALTERNATIV

En stor fördel för dig att vända dig till Rejmes är att vi erbjuder helhetslösningar. Det kan innebära allt ifrån finansiering och fakturahantering till tvätt och bränsle. Att som företag hänga med i alla nya regler och lagstiftningar kan vara ett snårigt arbete. Som företagskund på Rejmes får du en egen Personlig Bilrådgivare och Personlig Servicetekniker som du kan rådfråga om precis allt. När du leasar din Volvo från oss tar du ett viktigt steg mot ett mer ansvarsfullt och hållbart bilägande!

SUV, SMÅBIL ELLER HYBRID – STORT UTBUD AV MODELLER

Volvo har ett brett utbud av bilar i alla storlekar. Är du osäker på vilken modell som fungerar bäst för ditt liv hjälper vi gärna till att hitta rätt. Volvo är miljömässigt hållbara bilar av hög kvalitet med fantastisk komfort som ger dig en härlig körupplevelse, oavsett vilken modell du väljer.

LEASINGAVTAL OCH ÖVERLÅTELSE – SÅ FUNGERAR DET

Den ekonomiska hållbarheten i din företagsleasing är mycket viktig. Skulle det finnas skäl till att leasingen behöver avbrytas tidigare än avtalad period är det viktigt att finansieringen är skapad med korrekta restskulder i förhållande till värdet på bilen samt att rätt förutsättningar finns för att kunna lämna tillbaka bilen tidigare än avtalad period.

Detta är våra Personliga Bilrådgivare proffs på. Du får alla förutsättningar till ett hållbart bilägande!