Volvo original lackskydd- Lackskyddsbehandling

GLÄNS PÅ VÄGEN I VÅR

Behåll glansen och motverka åldrandet på din Volvo. Med Volvos Lackskyddsbehandling skyddar du bilens lack från oxidering och färgförändringar från solens UV-strålning, surt regn, luftföroreningar, smuts och salt. Genom behandlingen kan lacken behålla sitt ursprungliga utseende i alla väder vilket hjälper dig att bevara bilens andrahandsvärde. Dessutom blir din Volvo lättare att rengöra och du slipper att vaxa och polera den. Lackskyddsbehandling varar i ungefär 18 månader och fungerar lika bra på alla bilar, nya som gamla, där lacken inte är oxiderad eller repig.

(ord.pris fr 6.000:-)

Gläns på vägen med ny lackskyddsbehandling

Vårda din Volvo på både in- och utsidan. En väl utförd lackskyddsbehandling förlänger livslängden och bidrar med en vacker glans. Rejmes Bil i Halland har bred kunskap av att skydda lacken på din bil.

Lacken ska stå emot prövningar som starka UV-strålar från solen och salt efter vintervägar. Bilens andrahandsvärde bevaras ännu bättre med en lack som har fått rätt behandling under åren.

En utförd lackbehandling varar i ungefär 18 månader och kan utföras på både nya och gamla bilar.

Skydda lacken från oxidering och färgförändringar

På bilens lack finns porer. I porerna riskerar smuts och annat att tränga in när den skyddande hinnan på lacken har slipats ner. En lack som inte får rätt omsorg riskerar därför att börja och oxidera och färgförändringar kan uppstå.

Vi applicerar ett lackskydd som kommer att hjälpa till och skydda din Volvo från exempelvis stenskott, men bilen får också bättre möjlighet att motstå repor tack vare den härdade ytan. Ett bra val för att värna om bilens livslängd!

Behåll nybilskänslan med en lackförsegling

Nybilskänslan är något väldigt speciellt. En lackskyddsbehandling bidrar till att bevara nybilskänslan utvändigt under en längre tid. Under behandlingen så tvättar vi, polerar och applicerar lackskyddet.

Efteråt får bilen en vacker lyster och underbar glans. Du kan tvätta och avfetta bilen som vanligt, men du behöver inte vaxa och polera din bil. Bilen får en så bra skyddande yta att det helt enkelt inte är nödvändigt.

En lackskyddsbehandling skyddar bilens lack från:

  • Oxidering
  • Färgförändring
  • UV-strålning
  • Surt regn
  • Luftföroreningar
  • Smuts
  • Salt

BOKA DIN LACKBEHANDLING PÅ NÅGON AV VÅRA ANLÄGGNINGAR