Företagsleasing Volvo

FÖRETAGSLEASING AV VOLVO - DET ENKLA ALTERNATIVET DÄR DET MESTA INGÅR

I ett företag är det mycket som ska fungera, gör det lite lättare för er genom att använda företagsleasing av Volvo hos oss på Rejmes bil. Företagsleasing från Volvo passar till företaget med behov av 1–20 företagsbilar. Det är ett bekvämt bilägande där företaget inte riskerar att få ekonomiska överraskningar. Skulle ni ha frågor gällande bilar, fakturor eller annat som rör er leasing har ni en kontakt att vända er till med alla frågor.

Genom att leasa bilar kan företaget lägga tid och energi på det ni är bra på istället för att laga gamla bilar hela tiden.

VOLVO BUSINESS LEASE – SÅ FUNGERAR DET

Volvo har utvecklat Volvo Business lease till företagare som kommer med flera fördelaktiga förmåner. Livet som företagare kan vara intensivt och krävande, att ha ett enkelt bilägande kan då vara en befrielse. Du väljer bilmodell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dina val ger en slutgiltig månadskostnad. Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som exempelvis bostadsort. Givetvis slipper du både uppläggningsavgift och aviavgifter.

Med Volvo Business lease får ditt företag:

  • Finansering via Volvo Billeasing hos Volvofinans Bank.
  • Serviceavtal på från 299 kronor/månad exkl moms.
  • Ingen uppläggnings- eller aviavgift.
  • Välj Volvokort utan årsavgift med 25 öre/liter i extra drivsmedelsrabatt i tre månader, utöver ordinarie rabatt på 10 öre som du alltid får på Tanka och OKQ8:s bemannade stationer.
  • Bonus på allt du betalar med Volvokort.
  • Minst 10 procent rabatt på försäkringspremien hos Volvia.
  • Alla kostnader på en faktura för enklare administration.

Efter avtalstidens slut kan kostnad för eventuella skador samt obudgeterad körsträcka tillkomma.

VI HJÄLPER ER MED NYA FÖRETAGSBILAR

Många företag är idag beroende av att bilen startar och fungerar varje dag, genom att välja Volvo företagsleasing får ni nya företagsbilar som håller hög klass. I Volvos utbud bland modeller finns det mycket att välja på, allt från små företagsbilar till större SUV:ar. Bilarna utrustas efter era önskemål och det är upp till er om bilen ska gå på bensin, diesel eller kanske vara en laddhybrid. Leasingtiden löper under 12, 24 eller 36 månader och därefter finns möjlighet att välja företagsleasing till nya bilar för att alltid ha en uppdaterad fordonspark.

HÖR AV ER TILL OSS FÖR MER INFORMATION

Går ni i tankar välja Volvo företagsleasing till en eller flera bilar är ni varmt välkommen att kontakta någon av våra personliga bilförsäljare i Halmstad, Falkenberg eller Laholm. Vi finns här vid er sida och hjälper er hela vägen till beslut och under de åren som er billeasing löper. Rejmes bil är experter på Volvo och kan därför komma med många goda råd. Företagsleasing av Volvo passar det smarta företaget som vill ha moderna och nya bilar att åka i och ett bekymmersfritt bilägande.

KONTAKTA NÅGON AV VÅRA PERSONLIGA BILFÖRSÄLJARE I: