RÄTT FÖRSÄKRING FÖR DIN BIL

Ditt bilägande blir tryggast med rätt försäkring. För Volvo finns det en egen märkesförsäkring och den finns hos Volvia.

FÖRDELAR MED FÖRSÄKRING HOS VOLVIA

Att försäkra din Volvo via Volvia innebär inte bara en trygghet med bilen om olyckan skulle vara framme utan den kommer med flera fördelar som andra försäkringar har svårt att mäta sig med. Några av de fördelarna är:

  • Som kund hos Volvia får du 15 procent rabatt vid reparation av småskador hos Rejmes.
  • Hos Rejmes får du alltid smidig och enkel service vid skada. Här gör du din anmälan samtidigt som du bokar tid för skadebesiktning och bokar hyrbil.
  • Du är garanterad att få originaldelar för Volvo vid reparation.
  • Du har endast en självrisk vid skada, även om flera andra försäkringar blir inblandade.
  • Du har endast 100 kronor i självrisk när du lagar stenskott hos oss.
  • Med ditt Rejmes Volvokort kan du betala din försäkring månadsvis, utan extra kostnad.

Volvia försäkring innebär att du som kund får ut mesta möjliga som ägare av en Volvo.

Har du frågor om din bilförsäkring?
Kontakta oss på Rejmes: Volvia-ansvarig

Har du din bil försäkrad i Volvia och råkat ut för en skada?

FÖRSÄKRA DIN VOLVO – TRYGGHET OCH FÖRMÅNLIGA VILLKOR

Volvos egna försäkring ger dig trygghet varje dag oavsett vad som händer. När en skada uppstår betalar du endast en självrisk även om flera andra försäkringar kan komma att bli inblandad. I Volvias försäkring finns en maskinskadeförsäkring vilken också omfattar eventuella följdskador. Exakt vad en bilförsäkring kostar beror på typ av försäkring och andra faktorer som din ålder och eventuella tidigare olyckor som skett. Det går också att lägga till flera tilläggsförsäkringar som exempelvis assistansförsäkring och djurkollision, vid djurkollision är då självrisken på 0 kronor när något händer.

FRÅGOR OM BILFÖRSÄKRING – KONTAKTA OSS

På Rejmes bil är vi experter på allt som har med Volvo att göra. Har du frågor om bilförsäkring kan du kontakta vår Volvia-ansvariga för att få svar på dina frågor. Om bilen råkar ut för en skada har vi ett eget skadecenter som gör en första bedömning genom en skadebesiktning för att kunna bedöma skadan i ett första skede. Tveka aldrig att kontakta oss vid frågor och funderingar – vi finns för att hjälpa dig med allt som har med din Volvo att göra.