Välkommen till Drömbilsfabriken

– där vi ger dig och din Volvo Selekt-bil lite mer!

VOLVO SELEKT

Volvo Selekt är en bil som både ser ut och känns som en helt ny Volvo, men till priset av en begagnad bil. Som en av Volvos största återförsäljare handplockar vi Volvo Selekt-bilar och certifierar dem efter noggranna kontroller. Våra personliga servicetekniker utför dessutom fälgrenoveringar och installation av både dragkrok och lastgaller. Vid varje köp tillkommer nybilsgaranti. Detta betyder att vi alltid kan erbjuda dig en begagnad bil i nyskick, eller som vi kallar det; en erfaren drömbil.

SELEKT INKLUSIVE

6 MÅNADERS FRI HJULFÖRVARING - VOLVO ORIGINAL LACKSKYDDSBEHANDLING ENDAST 2995 KR

Köp begagnad Volvo hos Rejmes

En begagnad Volvo är alltid en bra affär tack vare dess höga kvalitet och standard. Rejmes bil i Halland är specialiserade på Volvobilar vilket ger dig en extra trygghet. När vi tar in en begagnad Volvo utför vi noggranna tester och värderar bilen. Du kan köpa en bra begagnad bil till ett marknadsmässigt pris och får ta del av generösa garantier enligt MRF:s villkor. Utbudet av begagnade Volvobilar ser du direkt på hemsidan eller på plats hos någon av våra anläggningar i Halmstad, Falkenberg eller Laholm.

En trygghet att köpa begagnat av oss

Volvo Selekt ger dig garanti vid köp av en begagnad bil. För att en bil ska omfattas av Volvo Selekt behöver den uppfylla noggranna kontroller för kvalitet, säkerhet och komfort. Garantin innebär att en nybilsgaranti ingår upp till 24 månader eller 3000 mil. De begagnade bilar som inte omfattas av Volvo Select lämnar Rejmes bil garanti på utifrån MRF som är en av branschens tryggaste garanti på begagnad bil för kunder. MRF-garantin gäller för bilar som har gått upp till 10 000 mil och finns i två nivåer beroende på antal mil och skick på bilen.

Att tänka på vid köp av begagnad bil

Vid köp av begagnad bil ska du alltid provköra bilen och titta lite extra på den, men hos Rejmes Bil kan du alltid känna dig trygg i din affär. Vi går igenom och kontrollerar alla begagnade bilar noggrant och varje bil har en tydlig varudeklaration. Som köpare av en begagnad bil behöver du endast fokusera på vilken bilmodell som passar till dina behov. Det kommer ständigt ut begagnade bilar till försäljning, genom att med jämna mellanrum besöka någon av våra anläggningar eller vår hemsida missar du aldrig möjligheten att hitta din nästa begagnade Volvo.

Generösa garantier när du handlar från oss

Rejmes bil är ansluten till MRF och kan därför lämna omfattande garanti vid köp av en begagnad Volvo. Som kund får du alltid med dig garantihandling och varudeklaration – här framgår både bilens skick och garantins omfattning. Som kund ska du känna dig trygg när du köper en bra begagnad bil hos oss. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss vid intresse av att köpa en begagnad Volvo så berättar vi gärna mer om de garantier vi kan lämna på bilen som är av intresse.