Biltvätt med biologiskt reningsverk

TVÄTTA BILEN NÄR OCH HUR OFTA DU VILL - FRÅN 350 KR/MÅN!

Genom att sköta din bil och tvätta den regelbundet så bibehåller du dess värde bättre. Hos oss erbjuds du ett förmånligt abonnemang som passar för både privatpersoner och företag. Välj nivå, betala ett fast månadspris och tvätta bilen när och hur ofta du vill. Hur enkelt som helst!

PRISER ABONNEMANG

  • Guld 399:-/månad
  • Silver 375:-/månad
  • Borstfritt 350:-/månad

GÖR SÅ HÄR:

1. Ladda ner appen Tvätta Biltvätt (Finns för iPhone i App store och Android i Google Play Butik)

2. Skapa ett konto och registrera din bil

3. Välj abonnemang eller singeltvätt

4. Välj tvättprogram

5. Betala med CarPaykonto eller ditt registrerade kort

TVÄTTA I VÅRA TOPPMODERNA TVÄTTANLÄGGNINGAR

Låt Tvätta Biltvätt göra jobbet åt dig. I våra helautomatiska tvättar får du snabbt och smidigt en skinande, ren bil med mindre miljöpåverkan. Då våra tvättanläggningar är skonsamma mot både bilens lack och miljön, kan du tvätta ofta och med renare samvete. Vi finns i Halmstad, Falkenberg och Laholm.

VI RENAR UTSLÄPPEN OCH ÅTERVINNER VATTNET

Varje år släpps tusentals ton olja och tungmetaller ut i vår natur på grund av biltvättning på gator och garageuppfarter. Vi tar istället vårt ansvar och renar våra utsläpp genom biologiska biobrunnar. Dessutom återvinner vi upp till 93% av allt vatten som vi använder i våra tvättanläggnngar. Allt för att hållbart minimera miljöpåverkan.

VÅRT TVÄTTMEDEL ÄR VÄXTBASERAT

I våra anläggninar använder vi uteslutande tvättmedlet Greeninum, som är framtaget med växter som bas. Din bil blir minst lika ren och glansig, med minimal miljöpåverkan.

HALMSTAD - FALKENBERG

LAHOLM