Biltvätt med biologiskt reningsverk

TOPPMODERN BILVÄTT I HALMSTAD

I Halmstad har Rejmes bil en toppmodern tvättanläggning. Den 36 meter långa tvättunneln är en av de mest miljövänliga och smartaste biltvättarna på marknaden. Som förare behöver du bara köra fram till porten, därifrån tar det intuitiva systemet hand om din bil med ett skinande rent resultat. 

Vi utför skonsam bilvård när den är som bäst. Ge din Volvo den behandling som den förtjänar, samtidigt som du ser till så att rester av asfalt, smuts och annat inte sliter och skadar bilens lack och yttre i onödan.

MILJÖVÄNLIG BILTVÄTT I LAHOLM

Rejmes Bil tar frågor om miljö och hållbarhet på stort allvar. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda ett miljövänligt alternativ för biltvätt med våra tvättunnlar. I Laholm är tvättunneln 20 meter. Vi återvinner hela 93 procent av allt vatten som används i tvättunneln.

Allt slam och alla tungmetaller som en tvätt av din bil medför tas omhand på bästa sätt genom vårt biologiska reningsverk. Det blir både en skonsam och effektiv tvätt för din bil samtidigt som miljöpåverkan är så liten som det går.

SMART BILTVÄTT MED TUNNEL I FALKENBERG

Även i Falkenberg kan vi erbjuda en tvättunnel på hela 36 meter. Det är ett väldigt bekvämt och smidigt sätt att tvätta bilen på. Som förare behöver du bara köra fram till porten, sedan tar systemet hand om resten, och du kan åka därifrån med ett skinande rent resultat.

Att regelbundet tvätta bilen är ett bra sätt att hålla efter det yttre underhållet. Det passar utmärkt att även kombinera tvättunneln med tjänster som vår Volvo Original bilvård, som går igenom både det inre och yttre, samt en lackskyddsbehandling som skyddar mot bland annat oxidering och färgförändringar i lacken.

ALLTID 10 PROCENTS RABATT PÅ TVÄTT MED VOLVOKORT

Ett Volvokort innebär många fördelar för dig som bilägare. En av förmånerna som du kan ta del av med Volvokort och CarPaykort är 10 procents rabatt på alla våra tvättprogram. Du kan välja att betala direkt i mobilen genom appen CarPay. Där kan du även använda din bonuscheck när du tvättar eller tankar bilen.

Du kan betala hela tvätt eller tankning direkt i appen – enkelt och smidigt för dig som bilägare. Varje år gör Volvokortet och CarPaykortet bilägandet lite enklare för mer än en miljon svenskar.

HALMSTAD - FALKENBERG

LAHOLM