KÖPA VOLVO

KÖPA VOLVO - ETT HÅLLBART BILÄGANDE

På Rejmes Bil strävar vi efter att göra ditt bilägande inte bara enklare, utan också mer hållbart. Som kund hos oss kan du dra nytta av ett omfattande helhetskoncept inom försäljning av både nya och begagnade Volvo personbilar, alla noggrant utvalda för att främja ett hållbart bilägande. Vår dedikation till hållbarhet reflekteras i varje aspekt av vår verksamhet, från miljövänliga bilmodeller till ansvarsfulla servicealternativ.

SKRÄDDARSYDD FINANSIERING

Via Rejmes erbjuds du finansieringslösningar och leasingalternativ genom Volvo, vilket möjliggör ett enklare och mer förmånligt bilköp. Nedan kan du välja den lösning som är mest ekonomiskt hållbar för din vardag och ditt bilägande.

Volvo Billån

Du erbjuds ett billån med rätt förutsättningar från början. Därmed ökar möjligheterna för att ditt bilägande ska bli ekonomiskt hållbart. Vi hjälper dig utifrån dina personliga behov när det kommer till din TCO (Total Cost of Ownership). Här är det viktigt att se till alla kostnader i ditt bilägande. Utifrån hur lång din bilägandeperiod är, din uppskattade körsträcka och ditt syfte med bilen, rådger vi dig till den bästa lösningen!

Volvo Företagsleasing

Via Volvo Företagsleasing äger Rejmes bilen och du brukar den utifrån ett anpassat leasingavtal efter företagets behov.

RÄTT FÖRSÄKRING MED FÖRMÅNER HOS REJMES

Ditt bilägande blir mer hållbart med rätt försäkring. Genom Rejmes erbjuds du Volvos egen märkesförsäkring Volvia. Det leder till flera förmåner, och du säkerställs alltid smidig och effektiv service vid skada.

– Som kund hos Volvia har du 15% rabatt när du lagar småskador hos oss på Rejmes. – Du har endast 100 kr i självrisk när du lagar stenskott hos oss.

– Med Rejmes Volvokort kan du betala din försäkring månadsvis utan extra kostnad.

– Du garanteras Volvo Originaldelar vid reparation.

HITTA DIN NYA VOLVO HOS OSS PÅ REJMES

Vi på Rejmes hjälper dig att hitta rätt modell för dina behov. Redan 1927 rullade den första bilen ut från fabriken och Volvo står för bilar med fantastiska väg- och köregenskaper, suverän komfort, innovativt och hållbart miljötänkande, den allra högsta säkerhetsnivån och stilren nordisk design. Volvos bilar tilltalar de allra flesta. När du blir Volvoägare genom oss får du en mycket bra bil med ett hållbart ägande. Som återförsäljare är vi experter på Volvo och vi tar hand om dig och din bil med allt som behövs.

ÅTERFÖRSÄLJARE AV VOLVO I HALMSTAD, FALKENBERG, & LAHOLM

Besök oss på någon av våra tre anläggningar. Du kan alltid kontakta en av våra bilförsäljare på din lokala ort för att få hjälp med att hitta en passande ny eller begagnad Volvo. Vi hjälper dig med vad som är viktigt att tänka på vid bilköp och finns vid din sida genom hela processen. Hos oss hittar du alla bilmodeller från Volvo och  v vår auktoriserade verkstad finns personliga servicetekniker som är experter på Volvo och kan ge din bil den service som behövs. Varmt välkommen till oss i Halmstad, Falkenberg och Laholm för att hitta din nya favorit.