Volvo On Call med inbyggt assistanssystem

HA KOLL PÅ DIN BIL MED VOLVO ON CALL

Volvo On Call har ett inbyggt assistanssystem som gör det möjligt att kontrollera din Volvo på distans via en mobilapp. Du kan exempelvis starta värmare, ha koll på bränsleförbrukning, öppna och låsa bilen. 

Vid behov av vägassistans eller nödhjälpstjänster finns det olika sätt att få hjälp, exempelvis kan du kontakta servicecenter för att få lämplig assistans. Volvo On Call är en tjänst för dig som vill ha ett modernt bilägande med teknik som ger dig både mer komfort och hjälp med praktiska saker.

VAD ÄR VOLVO ON CALL?

Det går att beskriva Volvo On Call på många sätt. En tjänst som bidrar till att göra det ännu lite bekvämare för dig samtidigt som den bidrar till ett tryggt bilägande med funktioner som höjer säkerheten.

Volvo On Call är en abonnemangstjänst med tjänster inom nödhjälp, trygghet och praktisk information genom appen.

FLER EXEMPEL PÅ PRAKTISKA OCH SMARTA FUNKTIONER

Ett urval av det som ingår genom Volvo On Call.

  • Fjärreglera klimatet i bilen

Sätt igång fjärrvärmning av motorn eller värm upp kupén innan avfärd, utan att behöva starta dieselmotorn.

  • Starta motorn på avstånd

Du kan starta din Volvo upp till 15 minuter innan du ska köra iväg och fjärrstyra klimatsystemet för kyla eller värme.

  • Hjälpen du behöver - NU!

Vi skickar assistans till dig, oavsett om du har fått punktering, motorstopp eller råkat ut för en olycka. Du får nödhjälp och assistans direkt vid vägkanten.

  • Automatiskt krocklarm

Om en kollision skulle inträffa så registreras den och sedan meddelar din Volvo en operatör. Operatören kontaktar fordonet och kan vid behov sända akut hjälp.

FJÄRRSTART OCH ASSISTANS – ALLT I VOLVO ON CALL

Låt ett abonnemang av Volvo On Call bli en naturlig del av ditt bilägande. Alla tjänsterna inom nödhjälp, trygghet, komfort och kontroll har många fördelar för dig och din Volvo. Att skrapa rutorna eller sätta sig i en kall bil – detta är exempel som du kan slippa med hjälp av den moderna Volvo On Call-appen.

Du får en enklare vardag och har samtidigt ett bra skydd om olyckan skulle vara framme, eller om du råkar ut för en stöld. Välkommen till oss på Rejmes för att höra mer om fördelarna med Volvo on Call!