VOLVO ORIGINALSERVICE PÅ AUKTORISERAD VOLVOVERKSTAD

I våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder av en personlig servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och som bara använder säkra och pålitliga originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre och längre.

Då blir ditt bilägande bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart. Vi hjälper dig att välja däck som passar just för din körning. Sommar- och vinterdäck, friktions- eller dubbdäck, plåt- eller aluminiumfälgar. Alternativen är många och vi har expertisen att ge dig de bästa rekommendationerna!

BILVERKSTAD I HALMSTAD, FALKENBERG OCH LAHOLM

Vår långa erfarenhet gör att vi kan ge dig de bästa rekommendationerna för just din bil. Vi har bilverkstad på alla våra tre orter i Halland – Halmstad, Falkenberg och Laholm. Där kan vi hjälpa dig med alla små och stora problem, vi fixar så att din bil snart kan rulla på vägarna igen.

Givetvis är vi en auktoriserad Volvoverkstad med allt vad det innebär. Vi använder endast originaldelar och du får en giltig service till bilens servicebok, något som hjälper till med att hålla uppe ett bra andrahandsvärde.

FÖRDELAR MED ATT SERVA DIN VOLVO HOS REJMES

DET ÄR BEKVÄMT

Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar din personliga servicetekniker, som är expert på Volvo och som lär känna dina behov och din bil i detalj.

DET ÄR TRYGGT

För att garantera högsta säkerhet och livslängd är olja, filter och andra delar som byts naturligtvis Volvo Original. Som extra trygghet ingår dessutom alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos oss på Rejmes.

DET ÄR EN BRA AFFÄR

Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli till stora utgifter. Att regelbundet ge din bil Volvo Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

VOLVOVERKSTAD I HALMSTAD, FALKENBERG OCH LAHOLM

Du är varmt välkommen till någon av våra verkstäder i Halland. Du kan ringa till oss och prata direkt med din servicetekniker, eller få hjälp och råd kring vad som kan tänkas behöva göras med din bil. Den bästa analysen görs när vi kan titta på bilen på plats hos oss.

Vi har lång erfarenhet av att utföra service på Volvobilar och när du lämnar din bil till oss är den i trygga händer. Beroende på vad som kan göras så kan du sitta kvar och vänta i våra lokaler, ta en kopp kaffe och antingen ta det lugnt en stund eller passa på att jobba.

När servicen är klar kan du åka vidare direkt, effektivt och smidigt för dig som bilägare. Välkommen till Rejmes Bil!