BALANSERINGSMASKIN I VÄRLDSKLASS

PRECIS TEKNIK FÖR DIN TRAFIKSÄKERHET

Korrekt balanserade bildäck är en förutsättning för både körkomfort och minskat däckslitage. På Rejmes däckhotell kan man nu erbjuda det senaste inom balanseringsteknik med förfinad precision som ger dig en ideal trafiksäkerhet.

På Rejmes däckhotell har man uppdaterat maskinparken med marknadens bästa maskiner för däckmontering, balansering och reparation av dubbdäck, sommardäck och friktionsdäck.

Med Road Force Touch® hjulbalanserare erbjuder Rejmes en exceptionell balanseringstjänst, som styrs via en pekskärm i 3D-grafik. Maskinen visar och åtgärdar eventuella fel på fälg, däck eller montering samt löser alla hjulvibrationsproblem som traditionella hjulbalanserare inte klarar av. Genom att den känner av sidokraften som uppstår på snedslitna däck kan den föreslå bästa hjulplacering, så att sidokrafterna tar ut varandra istället för att ge en negativ väghållning för dig som förare.

FUNKTIONER FÖR ALLA BEHOV

Maskinen är lämplig för alla typer av stål och aluminiumfälgar och ger automatisk inläsning av position, fälgbredd och diameter samt lasermarkering av viktplacering och intelligent självkalibrering. Dessutom finns flera smarta program för klämvikter, klistervikter och dolda vikter.

Och Rejmes försäljnings- och marknadsföringsansvarig på servicemarknaden, Johan Holmgren, är säker på att den nya balanseringsmaskinen kommer att tillgodose alla kundbehov. – I Road Force Touch® har vi fått en hjulbalanserare i världsklass som ger oss möjlighet att skapa ännu fler nöjda kunder och bättre trafiksäkerhet ute på vägarna. Det ligger helt i linje med vår och Volvos nollvision gällande trafikolyckor med Volvobilar.