JOBBA HOS OSS

För oss på Rejmes Bil är det viktigt att alla jobbar som ett lag för att nå företagets mål. Du som är intresserad av att jobba tillsammans med oss, bör därför känna till våra grundläggande värderingar.

Rejmes erbjuder ett helhetskoncept med försäljning av både nya och begagnade personbilar och lastbilar. Vi erbjuder även verkstads- och servicetjänster, försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Utöver det kan du också vända dig till oss för biluthyrning samt finansierings- och försäkringslösningar.

Vi är återförsäljare av Volvo med huvudkontor i Halmstad och med anläggningar i Falkenberg och Laholm. Idag är vi sammanlagt 190 medarbetare i koncernen.

JUST NU SÖKER VI FÖLJANDE:

BILMEKANIKER & PERSONLIG SERVICETEKNIKER FÖR VOLVO

Hos oss finns flera olika yrkesroller där varje person har en viktig roll i arbetskedjan. Bilmekaniker och personlig servicetekniker för Volvo är två av rollerna hos oss för dig som söker jobb. Idag arbetar mer än 190 personer inom vår koncern och vi växer ständigt.

Lediga jobb publiceras på löpande på hemsidan. Rejmes har ett helhetskoncept som inkluderar personbilar och lastbilar – både nya och begagnade. En rolig arbetsplats där du alltid möter nya utmaningar att lösa.

VÄLKOMMEN ATT SÖKA VÅRA LEDIGA JOBB

Rejmes gör mycket mer än bara säljer, servar och lagar bilar. Vi har en butik där vi säljer diverse reservdelar och tillbehör. På fyra platser har vi bensinmackar som säljer bensin, etanol och diesel. Andra delar hos oss är biluthyrning samt finansierings-och försäkringslösningar.

Kunder ska alltid kunna vända sig till oss med stort och smått som har med bilar att göra. Rejmes Bil erbjuder varierande jobb för dig som vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!