REJMES BIL I HALLAND SÖKER EN TEKNIKER TILL TJÄNSTEN SOM

PERSONLIG SERVICETEKNIKER PÅ REJMES BIL I HALMSTAD

REJMES BIL I HALLAND är en mycket välrenommerad Volvohandlare med verksamhet i Falkenberg, Laholm och Halmstad. Vi representerar, som enda privata handlare i Sverige, unikt Volvo Cars Sverige med försäljning och service av Volvobilar. Vi anses vara en mycket god partner till Volvo Cars. Företaget har en mycket god lönsamhet, en urstark balansräkning och vi är alltid långsiktiga i vårt arbete.

Vi har ett enormt fokus på nöjda kunder och kvalitet och har vunnit många framgångar med våra unika arbetssätt. Vi söker en person med hög social förmåga, ett brinnande intresse för samverkan med kunder, medarbetare och partners och att Du har höga ambitioner.

Att jobba på Rejmes Volvo Personlig Service-verkstad innebär att vi har högt fokus på supernöjda kunder, hög kvalitet och lagarbete. Verkstaden är helt nyrenoverad och utrustad med de bästa verktyg, maskiner och arbetsplatser som finns på marknaden. Arbetsmiljön är självklart mycket bra. Laget som coachas av oss i ledningen involveras i alla beslut och laget planerar själva dagens och veckans produktion tillsammans med Joacim Cernliden som leder verksamheten. Kompetensutveckling är något vi anser vara mycket viktigt något vi lägger stor energi på möjligheten att utvecklas är mycket stor här på Rejmes Bil i Halland.

Tjänsten som Personlig Servicetekniker innebär att jag jobbar i par med en kollega på en och samma bil. Alla har fasta löner som årligen revideras utifrån hur väl man driver kundtillfredsställelse, kvalitet och produktivitet. En bra lön för ett bra jobb är vår filosofi. Förmågan att jobba i team är viktig liksom viljan att lära och utvecklas.

Är du intresserad så skicka Din ansökan med CV till joacim.cernliden@rejmesbil.se

Vi ser fram emot din ansökan.