FÖRENKLA DITT BILÄGANDE MED REJMES VOLVOKORT

När du väljer Rejmes Volvokort, får du ett kort laddat med rabatt, bonus och erbjudanden.

FÖRDELAR MED REJMES VOLVOKORT

 • Rejmes Volvokort med VISA
  0:-/årsavgift. Ingen uppläggningskostnad. Inga aviavgifter.
 • 10 öre rabatt/liter på TANKA
  Bensin, diesel och etanol.
 • 4 månader räntefritt
  För alla köp du gör hos oss oavsett om det är service, reparation eller tillbehör, har du möjlighet att få köpesumman uppdelad på fyra månader räntefritt utan avgifter.
 • 20 % rabatt på TVÄTTA Vi erbjuder tvättanläggningar med biologiska reningsverk i Halmstad, Falkenberg och Laholm. Våra tvättanläggningar återvinner hela 93% av allt vatten som används vid en tvätt.
 • 5 % rabatt i butik och verkstad
  När du betalar med ditt Rejmes Volvokort i vår butik eller verkstad, får du 10 % rabatt på det mesta.
 • Alla bilens kostnader på ett kort Samla kostnaderna för ditt bilägande på en och samma faktura. Försäkring, finansiering, tillbehör och drivmedel.
 • Bonuspoäng när du handlar    
  När du betalar med ditt Rejmes Volvokort får du 1% av summan i bonus. När du når 5000 poäng får du en värdecheck på 50 kronor, som du kan använda i vår butik eller verkstad. I appen CarPay kan du välja att lösa in checken när du tankar på Tanka. Handlar du utanför Volvohandeln, får du 0,5% i bonus på alla dina köp. (Undantagna från bonussystemet är bilköp, spel, lotteri och kontantuttag.)

MED APPEN CARPAY FÖRENKLAS EKONOMIN

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Rejmes Volvokort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kontokort loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing och inte minst intjänad bonus.

Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer åt dem direkt i mobilen. En nyhet som erbjuds endast i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka.

Summan på din inlösta bonuscheck kan dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.

Ladda ner CarPay och ansök om Rejmes Volvokort direkt i App Store eller på Google Play

Läs mer på carpay.se

HAR DU FRÅGOR OM VOLVOKORT?

Kontakta oss på Rejmes: Volvokortsansvarig