FÖRENKLA DITT BILÄGANDE MED REJMES VOLVOKORT OCH CARPAY

När du väljer Rejmes Volvokort får du ett kort laddat med rabatter, bonusar och erbjudanden. Kortet gör inte bara ditt bilägande enklare, utan du kan till exempel samla bonuspoäng när du handlar, oavsett butik, och du får även rabatt på både drivmedel, biltvätt och service, bland mycket annat. 

Vi kan varmt rekommendera att du skaffar ett Volvokort för en enkelt och smartare bilägande.

ERBJUDANDEN OCH RABATTER MED VOLVOKORTET

Här är några av fördelarna med att välja ett Volvokort.

  • Rejmes Volvokort med VISA

0:-/årsavgift. Ingen uppläggningskostnad och inga aviavgifter.

  • 10 öre rabatt/liter på TANKA

Rabatten gäller för alla drivmedel – bensin, diesel och etanol.

  • 4 månader räntefritt

För alla köp du gör hos oss, oavsett om det är service, reparation eller tillbehör, har du möjlighet att få köpesumman uppdelad på fyra månaders räntefri avbetalning utan avgifter.

  • 20 procent rabatt på TVÄTTA

Vi erbjuder tvättanläggningar med biologiska reningsverk i Halmstad, Falkenberg och Laholm. Våra tvättanläggningar återvinner hela 93 procent av allt vatten som används vid en tvätt.

  • 5 procent rabatt i butik och verkstad

När du betalar med ditt Rejmes Volvokort i vår butik eller verkstad får du 10 procent rabatt på det mesta.

  • Alla bilens kostnader på ett kort

Du kan samla alla kostnaderna för ditt bilägande på en och samma faktura. Det kan handla om till exempel försäkring, finansiering, tillbehör och drivmedel.

  • Bonuspoäng när du handlar

När du betalar med ditt Rejmes Volvokort får du 1 procent av summan i bonus. När du når 5000 poäng får du en värdecheck på 50 kronor som du kan använda i vår butik eller verkstad. I appen CarPay kan du välja att lösa in checken när du tankar på Tanka. Om du handlar utanför Volvohandeln får du 0,5 procent i bonus på alla dina köp. (Undantagna från bonussystemet är bilköp, spel, lotteri och kontantuttag.)

FÖRENKLA EKONOMIN MED APPEN CARPAY

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Rejmes Volvokort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan en enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Om du redan har ett kontokort loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing och inte minst intjänad bonus.

Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer åt dem direkt i mobilen. En nyhet som erbjuds endast i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck kan dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.

SÅ ANSÖKER DU OM VOLVOKORT MED CARPAY

Att ansöka om ett Volvokort via CarPay är väldigt enkelt. Du ladda ner appen CarpPay via App Store eller Google Play. Därefter skapar du ett konto i appen och ansöker om ett kort. Kortet kommer hem till dig efter några dagar och är redo att användas direkt.

Redan innan du har kortet i din hand kan du använda Carpay för att betala när du tankar eller tvättar bilen hos Rejmes. Volvokort med CarPay är fyllt med fördelar som ger massor tillbaka till dig som kund, läs mer på carpay.se.

HAR DU FRÅGOR OM VOLVOKORT?

Kontakta oss på Rejmes: Volvokortsansvarig.