bakgrundsbild

DAGS ATT KONTROLLERA DIN AC FÖR SÄKRARE KÖRNING?

Inför de varmare årstiderna är det viktigt att kontrollera att bilens AC fungerar optimalt. Ett svalt klimat invändigt ger föraren bra förutsättningar att ta rätt beslut och behålla koncentrationen ute på vägen. Och med en välfungerande luftkonditionering bevaras dessutom bilens värde och det är miljövänligare om din AC inte har några läckor.

SMUTS OCH BAKTERIER I SYSTEMET

Om du oftast parkerar utomhus eller vanligtvis kör korta sträckor så utsätts luftkonditioneringen lätt för partiklar som letar sig in i systemet.Dessa partiklar av fukt, damm och bakterier samlas i ditt AC-system, där bakterierna sen sprids vidare ut i bilen via luften från luftkonditioneringen.

SÅ GÖR VI DIN AC FRÄSCH IGEN

Vi hjälper dig att rensa systemet, vilket innebär att vi tar bort bakterier, pollen, damm och nikotin – något som minskar risken för allergiska besvär hos dig och dina passagerare. För ytterligare fräschhet så neutraliserar vi också eventuella obehagliga lukter i kupén. På Rejmes tänker vi på miljön, därför använder vi endast skonsamma produkter när vi rengör din AC.

Kontakta din personliga servicetekniker