Vi kontrollerar, rengör och lagar AC:n i din Volvo

KONTROLLERA DIN AC FÖR SÄKRARE KÖRNING?

Inför de varmare årstiderna är det viktigt att kontrollera att bilens AC fungerar optimalt. Ett svalt klimat invändigt ger föraren bra förutsättningar att ta rätt beslut och behålla koncentrationen ute på vägen. Och med en välfungerande luftkonditionering bevaras dessutom bilens värde och det är miljövänligare om din AC inte har några läckor.

Undvik en varm och kvav bil sommartid med bra AC och minska risken för trötthet och dålig koncentration. Vintertid hjälper din AC till att avlägsna fuktig luft vilket motverkar imma på rutorna. Rejmes Bil har utrustning för att kontrollera din AC.

Vi provtrycker din AC och kan på så sätt upptäcka ifall det finns något läckage. Kontrollen kan även hitta andra defekter som kan finnas och som behöver en åtgärd. Vi hjälper dig ha en behaglig körupplevelse året runt!

SMUTS OCH BAKTERIER I SYSTEMET

Det är viktigt att med jämna mellanrum rengöra din AC i bilen riktigt grundligt. Här samlas smuts och fukt som kan leda till att mögel bildas. Partiklarna kommer att leta sig ut i kupén nästa gång som din AC körs, vilket skapar en ohälsosam luft att andas in.

Det drabbar barn och allergiker. Om du oftast parkerar utomhus eller vanligtvis kör korta sträckor så utsätts luftkonditioneringen lätt för partiklar som letar sig in i systemet. Dessa partiklar av fukt, damm och bakterier samlas i ditt AC-system, där bakterierna sen sprids vidare ut i bilen via luften från luftkonditioneringen.

Vi rengör och lagar AC i på bästa sätt. Investera i en välmående AC för en hälsosam luftmiljö att vistas i för hela familjen.

SÅ RENGÖR VI DIN AC OCH GÖR DEN FRÄSCH IGEN

Med hjälp av AC-rengöring så tar vi både bort och förebygger mögel i systemet. I kombination med rengöring rekommenderas också byte av kupéfilter som hjälper till att rena luften. Hela systemet renas från partiklar som pollen och damm vilket dessutom riskerar att orsaka stopp i systemet.

Invändigt i kupén arbetar vi för att neutralisera eventuella dofter vilket skapar en fräsch känsla nästa gång du sätter dig i bilen. Vi hjälper dig att rensa systemet, vilket innebär att vi tar bort bakterier, pollen, damm och nikotin – något som minskar risken för allergiska besvär hos dig och dina passagerare.

För ytterligare fräschhet så neutraliserar vi också eventuella obehagliga lukter i kupén. På Rejmes tänker vi på miljön, därför använder vi endast skonsamma produkter när vi rengör din AC.

Kontakta din personliga servicetekniker