Med Volvo Assistans har du en extra vän på vägen

När du köper en ny Volvo ingår ett års fri assistans. Om du får problem med din bil när du är ute och kör i Sverige eller i annat västeuropeiskt land kan du nå Volvo Assistans dygnet runt och få snabb, kostnadsfri hjälp.

Volvo Assistans går att köpa till från år två till ett starkt rabatterat pris och med mycket bra assistansvillkor.

Vad ingår i Volvo Assistans?

Volvo Assistans är en omfattande assistans som finns där vid både små och stora problem på vägarna. Försäkringen gäller situationer som punktering, strömlöst batteri, soppatorsk, fel på lås eller nyckel samt mycket annat. Om bilen av någon anledning inte går att köra vidare får du hjälp med bärgning och lånebil. 

Med Volvo Assistans får du en extra trygghet som alltid är tillgänglig om ett haveri, driftstopp eller annan händelse inträffar. Om din Volvo är utrustad med Volvo On Call-knappen i innertaket kan du trycka på den för att kopplas till en telefonoperatör.

HJÄLP DYGNET RUNT!

I Sverige: 020-55 55 66
Utomlands: +46 31 51 83 35

Innan du ringer - bra om du har dessa uppgifter tillgängliga:

  • Bilens registreringsnummer och färg, så att fordonet enkelt kan identifieras.
  • Var bilen står, så att den enkelt kan lokaliseras.
  • Beskrivning av problemet, så att du får rätt hjälp.
  • Ägarens namn, adress och telefon.
  • Om möjligt, bilens chassinummer (VIN-nummer).

Hjälp dygnet runt med assistansförsäkring från Volvo

Det spelar inte någon roll när du får bekymmer med din Volvo. En av de saker som ingår i Volvo Assistans är bland annat hjälp dygnet runt, året runt. En tillgänglig assistansförsäkring för din Volvo som alltid finns redo för att hjälpa dig med de problem och situationer som kan uppstå ute på vägarna.

Att äga en bil ska vara enkelt och tryggt. Genom att teckna Volvo Assistans har du snabb, kostnadsfri hjälp endast ett samtal bort, oavsett när och var händelsen har inträffat.

Teckna vägassistans som gäller utomlands

Du som har Volvo Assistans kan få hjälp i hela Sverige när det uppstår problem. Försäkringen gäller inte enbart i Sverige, utan också täcker även alla västeuropeiska länder. Om du är utomlands när något händer med din bil finns det ett speciellt nummer som du ska ringa, annars gäller samma villkor som händelsen har inträffat i Sverige. 

Volvo Assistans har ingen självrisk, så när du behöver hjälp är det helt kostnadsfritt att använda försäkringen. Gör ditt bilägande med Volvo ännu lite bättre tillsammans med Volvo Assistans.