REJMES BIL I HALLAND SÖKER EN TEKNIKER TILL TJÄNSTEN SOM

BILSKADE-TEKNIKER PÅ REJMES SKADECENTER I HALMSTAD

REJMES BIL I HALLAND är en mycket välrenommerad Volvohandlare med verksamhet i Falkenberg, Laholm och Halmstad. Vi representerar, som enda privata handlare i Sverige, unikt Volvo Cars Sverige med försäljning och service av Volvobilar. Vi anses vara en mycket god partner till Volvo Cars. Företaget har en mycket god lönsamhet, en urstark balansräkning och vi är alltid långsiktiga i vårt arbete.

Vi har ett enormt fokus på nöjda kunder och kvalitet och har vunnit många framgångar med våra unika arbetssätt. Vi söker en person med hög social förmåga, ett brinnande intresse för samverkan med kunder, medarbetare och partners och att Du har höga ambitioner.

Att jobba på Rejmes Skadecenter innebär att vi har högt fokus på supernöjda kunder, hög kvalitet och lagarbete. Skadeverkstaden är helt nyrenoverad och utrustad med de bästa verktyg, maskiner och arbetsplatser som finns på marknaden. Arbetsmiljön är självklart mycket bra. Laget som coachas av oss i ledningen involveras i alla beslut och laget planerar själva dagens och veckans produktion tillsammans med Johan Holmgren som leder verksamheten. Kompetensutveckling är något vi anser vara mycket viktigt något vi lägger stor energi på - möjligheten att utvecklas är mycket stor här på Rejmes Bil i Halland.

Tjänsten som skadetekniker innebär att jag ofta jobbar i par med en kollega på en och samma bil. Alla har fasta löner som årligen revideras utifrån hur väl man driver kundtillfredsställelse, kvalitet och produktivitet. En bra lön för ett bra jobb är vår filosofi. Förmågan att jobba i team är viktig liksom viljan att lära och utvecklas.

Är du intresserad så skicka Din ansökan med CV till johan.holmgren@rejmesbil.se.

Vi ser fram emot Din ansökan.VI SÖKER: PLÅTSKADETEKNIKER

Vi på Rejmes Bil söker nu plåtskadetekniker till vår verkstad i Halmstad. Ditt arbete är varierande och består av både kundkontakt och utförande av reparationer på krockskadade personbilar. Du kommer att bli en del av ett härligt team där ett positivt synsätt är viktigt och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling då vi vill att våra medarbetare håller samma höga standard som vårt varumärke. Bilbranschen är under ständig utveckling och vi ställer därmed höga krav på flexibilitet och positiv inställning till förändring.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du har hand om hela processen, mottagandet av kund, beräkna skadejobb, återkoppla till kunder under pågående jobb och utlämning av färdig bil.
I rollen som plåtskadetekniker kommer du att utföra reparationer på krockskadade personbilar. Exempelvis byte av karossdetaljer, utförande av svets, riktning och limarbeten i plåt, plast och glas. Du ska utföra arbete enligt reparationsanvisningar och dokumentera dessa.

DIN BAKGRUND

Du är utbildad till plåtskadetekniker eller har motsvarande kunskaper inom yrket. Du har även kunskap och erfarenhet av att arbeta efter reparationsanvisningar. Du är noggrann, strukturerad och förmodligen tekniskt intresserad. Du brinner för att göra ett bra jobb och att ha goda relationer med kunder och leverantörer, såväl som med dina medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt:

Johan Holmgren, Skadeverkstadschef

johan.holmgren@rejmesbil.se