Personlig servicetekniker - Laholm

REJMES BIL I LAHOLM SÖKER EN HÅLLBAR SERVICETEKNIKER!

Att serva en bil är en sak, men visst vore det kul att kunna erbjuda kunderna något mer? Vi på Rejmes erbjuder våra kunder Ett hållbart bilägande: ett världsunikt sätt att tillhandahålla ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt mervärde. Det här innebär att vi fått mycket att göra, och därför behöver vi nu utöka vårt serviceteam med en personlig servicetekniker.

Att jobba på Rejmes serviceverkstad innebär högt fokus på hållbarhet, kundnöjdhet, kvalitet och lagarbete. Verkstaden är fräscht renoverad och är utrustad med de bästa verktyg, maskiner och arbetsstationer som finns på marknaden. Du arbetar exklusivt med Volvo-bilar, och har personlig direktkontakt med samtliga bilägare genom hela deras ägarperiod.

Ditt arbetslag, som coachas av ledningen, involveras i alla beslut och ni planerar själva dagens och veckans produktion tillsammans med er platschef. För att kunna erbjuda kunderna högsta kvalitet satsar Rejmes mycket på kompetensutveckling. Din möjlighet att utvecklas hos oss är mycket god!

Vi har ett stort fokus på hållbarhet, kundnytta och kvalitet och har vunnit många framgångar med våra unika arbetssätt kring ett hållbart bilägande. Vi söker dig med hög social förmåga, ett brinnande intresse för samverkan med kunder, medarbetare och partners samt att du har höga ambitioner.

Tjänsten som Personlig Servicetekniker innebär att du jobbar i par med en kollega på en och samma bil. Du har en fast lön som årligen revideras utifrån hur väl du driver hållbar kundtillfredsställelse, kvalitet och produktivitet. Din förmåga att jobba i team är viktig, liksom din vilja att lära och utvecklas.

Är du intresserad? Skicka din ansökan med CV till anna.mahrstrom@rejmesbil.se

Välkommen till Rejmes bil i Halland!

REJMES BIL I HALLAND erbjuder ett hållbart bilägande. Vi är en välkänd och välrenomerad Volvohandlare med verksamhet i Laholm, Falkenberg och Halmstad. Vi representerar, som enda privata handlaren i Sverige, unikt Volvo Cars Sverige med försäljning och service av Volvobilar. Företaget har en mycket god lönsamhet, en urstark balansräkning och vi är alltid hållbara i vårt arbete.