Hos Rejmes respekterar vi dig och din tid

Våra personliga servicetekniker tar effektivt hand om din bil. 

  • Vi är specialtränade av Volvo
  • Använder alltid rätt metoder framtagna av Volvo
  • Använder alltid originaldelar från Volvo

För att minska din väntetid i samband med service så arbetar din personliga tekniker alltid med minst en kollega – därigenom kan vi halvera tiden som bilen är inne på verkstaden.

Det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får en service som är bekväm, trygg och ekonomisk!

Det är bekvämt

Inget krångel och det går snabbt, Huvuddelen av alla arbeten levererar vi inom 1 timme. Om du vill. får du. en fast tid. Medan vi tar hand om din bil kan du bekvämt vänta i våra lokaler, med möjligheter att arbeta, läsa eller ta en fika. Vill du hellre lämna bilen på morgonen och hämta den på kvällen går det naturligtvis lika bra.

Inlämning av bilen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar din personliga tekniker, som är expert på just Volvo. Din personliga tekniker lär känna dina behov och din bil i detalj för att kunna ge dig bästa service. Innan du åker, går vi igenom vad som är gjort med bilen och vad du bör tänka på som bilinnehavare. 

Det är tryggt

Alla delar som byts är naturligtvis Volvo original – inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos oss samt ett års assistansförsäkring.


Det är en bra affär

Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att regelbundet ge din bil Volvo originalservice, ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Kontakta din Personliga Servicetekniker

Boka din service Online

Upptäck mer

Min volvo
Hitta personlig servicetekniker
Boka service
Hitta anläggning