Din Volvo fungerar bättre och längre med Volvo Originalservice

I våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en personlig servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och som bara använder säkra och pålitliga originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Då blir ditt bilägande bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Vi hjälper dig att välja däck som passar just din körning. Sommar- och vinterdäck, friktions- eller dubbdäck, plåt- eller aluminiumfälgar. Alternativen är många och vi har expertisen att ge dig de bästa rekommendationerna! 

Klicka här för att boka din service online

Klicka här för att hitta din personliga servicetekniker

Det är bekvämt

Serviceinlämning går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar din personliga tekniker, som är expert på Volvo och som lär känna dina behov och din bil i detalj.  

Det är tryggt

För att garantera högsta säkerhet och livslängd är olja, filter och andra delar som byts naturligtvis Volvo Original. Som extra trygghet ingår dessutom alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos oss på Rejmes.

Det är en bra affär

Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att regelbundet ge din bil Volvo Originalservice, ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.   

Upptäck mer

Min volvo
Hitta personlig servicetekniker
Boka service
Hitta anläggning