VÄLKOMMEN ATT HYRA DIN BIL HOS OSS PÅ REJMES

Vår vagnpark erbjuder till största delen miljöfordon som är utrustade enligt standard för respektive årstid. Kontakta oss gärna om du har önskemål om extrautrustning som exempelvis dragkrok.

Hyr hos oss per dygn, weekend, vecka eller månad. Vi löser ditt bilbehov efter dina önskemål! Vid betalning går det bra att använda Rejmes Volvokort eller något av de vanliga kreditkorten.

Vi på Hertz i Halmstad erbjuder ett stort utbud av personbilar, från minsta Volvo V40 till rymliga Volvo V90 och mycket däremellan.

Vi har även goda samarbetsavtal med de vanligaste försäkringsbolagen.

ENKELT OCH SMIDIGT MED HYRBIL

Hos Rejmes bil kan du hyra bil, både över dagen och en längre tidsperiod. Vi har ett brett utbud av hyrbilar från Volvo och finns det speciella önskemål på utrustning i bilen försöker vi alltid att lösa det. Bilarna är alltid utrustade för den årstid som råder och vi jobbar för att lösa ditt bilbehov på bästa sätt. Att hyra bil från oss är enkelt och du kan alltid vara säker på att bilen är i bra skick. Priset på hyrbil varierar beroende på modell, utrustning och hur lång hyrperiod du önskar.

HYRBIL I HALMSTAD, FALKENBERG OCH LAHOLM

Rejmes Bil finns i Halmstad, Falkenberg och Laholm. Samtliga hyrbilar bokas via Halmstad men det är möjligt att hämta upp den även på övriga anläggningar. Utbudet av Volvomodeller är samma oavsett vilken ort du önskar att hämta upp hyrbilen på. Välj den eleganta Volvo V40 eller den stabila Volvo XC90, oavsett årstid och destination finns det en hyrbil som kommer att ta dig fram till ditt mål. Kör du inte Volvo sedan innan är det ett utmärkt sätt att upptäcka körglädjen i en Volvo.

SÅ FUNGERAR DET ATT HYRA VOLVO

Det är lätt att boka en Volvo hyrbil hos Rejmes bil. Välj den modell på Volvo du önskar och boka genom att ringa oss, mejla eller direkt via www.hertz.se. Uppge i din bokning om någon övrig utrustning som GPS eller dragkrok. Vi utgår alltid ifrån att bilen hämtas och lämnas i Halmstad, vill du hämta och lämna i Falkenberg eller Laholm behöver du uppge det direkt i bokningen. Vi har samarbetsavtal med de vanligaste försäkringsbolagen så att du kan köra tryggt efter vägen.

HÖR AV ER TILL OSS FÖR MER INFORMATION

Har du frågor eller bara vill veta mer om att boka en hyrbil hos Rejmes Bil är du välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor och kan komma med goda råd och vid behov tipsa om den Volvomodell som kommer att passa dina behov bäst. Som experter på Volvo kan vi berätta mer om respektive modell och på så sätt göra det möjligt för dig att jämföra olika modeller på bästa sätt, allt för att du ska hitta den hyrbil som passar perfekt för dig.

Önskar du hämta din hyrbil i Falkenberg eller Laholm? Boka den via Halmstad.

ÖPPETIDER 07.00-16.00

Pil-ikon
CORNELIA JARVING - Hertz
CORNELIA JARVING - Hertz
MEDARBETARE BILUTHYRNING
HALMSTAD
FILIP BENGTSSON - Ansvarig Hertz
FILIP BENGTSSON - Ansvarig Hertz
MEDARBETARE BILUTHYRNING
HALMSTAD