VI SÖKER: Bilplåtslagare

Vi på Rejmes Bil söker nu bilplåtslagare till vår verkstad i Halmstad. Ditt arbete kommer bland annat bestå av att utföra reparationer på krockskadade personbilar. Du kommer att bli en del av ett härligt team där ett positivt synsätt är viktigt och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling då vi vill att våra medarbetare håller samma höga standard som vårt varumärke. Bilbranschen är under ständig utveckling och vi ställer därmed höga krav på flexibilitet och positiv inställning till förändring.

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som bilplåtslagare kommer du att utföra reparationer på krockskadade personbilar. Exempelvis byte av karossdetaljer, utförande av svets, riktning och limarbeten i plåt, plast och glas. Du ska utföra arbete enligt reparationsanvisningar och dokumentera dessa.

 

DIN BAKGRUND

Du är utbildad till bilplåtslagare eller har motsvarande kunskaper inom yrket. Du har även kunskap och erfarenhet av att arbeta efter reparationsanvisningar. Du är noggrann, strukturerad och förmodligen tekniskt intresserad. Du brinner för att göra ett bra jobb och att ha goda relationer med kunder och leverantörer, såväl som med dina medarbetare.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontakt:

Joacim Cernliden, Servicemarknadschef
joacim.cernliden@rejmesbil.se

Johan Holmgren, Eftermarknadschef – service, försäljning
johan.holmgren@rejmesbil.se

Upptäck mer

Min volvo
Hitta personlig servicetekniker
Boka service
Hitta anläggning