VI SÖKER: TEAMLEDARE (SERVICETEKNIKER)

Rejmes Personvagnar AB är en auktoriserad återförsäljare av Volvo med bilanläggningar i Halmstad, Falkenberg och Laholm. Rejmes Personvagnar AB ingår i koncernen Rejmes Bil AB och erbjuder ett helhetskoncept kring försäljning och service av både nya och begagnade personbilar. Koncernen omsatte 900 mkr år 2015 och har ca 190 anställda. Nu eftersöks en ny kollega till anläggningen i Falkenberg.

 

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven och skicklig servicetekniker? Har du goda ledaregenskaper och ett tekniskt kunnande utöver det vanliga? Då är du den vi söker efter! Som anställd bilmekaniker hos oss på Rejmes arbetar du som Personlig servicetekniker med Volvo. Våra Personliga servicetekniker arbetar med hela kundflödet – från tidsbokning och mottagande, till utförande och fakturering/betalning – i team om två. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete tillsammans med oss, och att bli en del av ett av Sveriges mest intressanta bilföretag. Som nyanställd får du en grundlig introduktion i teknik, system och kundprocess, och du vidareutbildas fortlöpande.

 

Din PROFIL

Du ska ha en relevant fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom fordonsreparationer m.m. Ett stort intresse för fordon, teknik och kundmöte är viktigt och du gillar att samarbeta. Du ska ha allmänna datakunskaper och det är meriterande om du har arbetat i Volvos system eller motsvarande. Dina kunskaper i svenska är goda, i såväl tal som skrift. Du får inte vara allergisk mot diverse oljor och du ska ha B-körkort. Personliga egenskaper som värdesätts högt för denna tjänst är hög social förmåga, noggrannhet, effektivitet, ansvarstagande, tekniskt kunnande samt att du kan anta en trygg teamledarroll.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vid intresse, skicka personligt brev och CV till:

Joacim Cernliden
Servicemarknadschef, Rejmes Personvagnar AB


Tel. 010-7883040
joacim.cernliden@rejmesbil.se

Upptäck mer

Min volvo
Hitta personlig servicetekniker
Boka service
Hitta anläggning