VI SÖKER: PLÅTSKADETEKNIKER

Vi på Rejmes Bil söker nu plåtskadetekniker till vår verkstad i Halmstad. Ditt arbete är varierande och består av både kundkontakt och utförande av reparationer på krockskadade personbilar. Du kommer att bli en del av ett härligt team där ett positivt synsätt är viktigt och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling då vi vill att våra medarbetare håller samma höga standard som vårt varumärke. Bilbranschen är under ständig utveckling och vi ställer därmed höga krav på flexibilitet och positiv inställning till förändring.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du har hand om hela processen, mottagandet av kund, beräkna skadejobb, återkoppla till kunder under pågående jobb och utlämning av färdig bil.
I rollen som plåtskadetekniker kommer du att utföra reparationer på krockskadade personbilar. Exempelvis byte av karossdetaljer, utförande av svets, riktning och limarbeten i plåt, plast och glas. Du ska utföra arbete enligt reparationsanvisningar och dokumentera dessa.

DIN BAKGRUND

Du är utbildad till plåtskadetekniker eller har motsvarande kunskaper inom yrket. Du har även kunskap och erfarenhet av att arbeta efter reparationsanvisningar. Du är noggrann, strukturerad och förmodligen tekniskt intresserad. Du brinner för att göra ett bra jobb och att ha goda relationer med kunder och leverantörer, såväl som med dina medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt:

Johan Holmgren, Skadeverkstadschef

johan.holmgren@rejmesbil.se