VI SÖKER: BILVÅRDSTEKNIKER I LAHOLM

Rejmes Personvagnar AB är en auktoriserad återförsäljare av Volvo med bilanläggningar i Halmstad, Falkenberg och Laholm. Rejmes Personvagnar AB ingår i koncernen Rejmes Bil AB och erbjuder ett helhetskoncept kring försäljning och service av både nya och begagnade personbilar. Koncernen omsatte 900 mkr år 2015 och har ca 190 anställda. Nu eftersöks en ny kollega till anläggningen i Laholm.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Ditt arbete kommer att bestå av att utföra invändig städning, lädervård, lagning av paneler och säten, samt utvändig polering, rengöring, vaxning och mycket mer. Som nyanställd får du en gedigen introduktion i teknik, system och kundprocess. Du blir även kontinuerligt vidareutbildad och får arbeta i en arbetsmiljö med ständiga förbättringar.

DIN PROFIL

Är du en driven, skicklig och tillmötesgående bilvårdare? Är du både noggrann och effektiv, samtidigt som du ställer varje kunds behov i främsta rummet. Är du en genuin och positiv person som trivs med andra bilentusiaster? Då är du en av oss på Rejmes. Vi ser även gärna att du har en utbildning som Bilvårdstekniker eller erfarenhet som motsvarar det. Välkommen att ansöka.

Vid intresse, skicka personligt brev och CV till:

Anna Mahrström
anna.mahrstrom@rejmesbil.se

Vi ser fram emot din ansökan!