Hej, det är jag som är Blinki

Jag heter Blinki och det är jag som är den lysande gröna och röda kompisen i trafikljusen. Jag vill göra dig trygg och säker i trafiken och därför har jag startat min egen trafikklubb, där du och dina föräldrar kan lära er att bli trafiksmarta.

Du kan bli registerad i min klubb via min Facebook-sida. Klicka på länken nedan för att komma till sidan och tryck sedan på "Registrera dig" – lätt som en plätt!

Klicka här för registrering

 

I min klubb får du också musik, dans och överraskningar. Skruva upp volymen och tryck på play och lär dig dansen till Blinkis låt Koll på läget.

VÄLKOMMEN TILL TRAFIKOMBERGA!

Trafikomberga hittar du hos Rejmes Bil i Halmstad, Falkenberg och Laholm. Varmt välkommen hit för pyssel och lek!

Öppettiderna på de olika anläggningarna är:
Halmstad: Mån-Fre 08:00–18:00, Lör 10:00–15:00, Sön 11:00–15:00
Falkenberg: Mån-Fre 09:00–18.00, Lör 10:00–15.00
Laholm: Mån-fre 09:00–18:00, Lör 10:00–15:00

BLINKIS TRAFIKLUBB PÅ FÖRSKOLOR!

Vi på Rejmes tycker att det är viktigt att barn lär sig trafiksäkerhet redan i tidig ålder. Därför besöker Blinki och Sofie förskolor i södra Halland för att anordna en både rolig och lärorik dag. Pedagogiska berättelser blandas med lek och dans, allt på barnens villkor. Avslutningsvis får alla barn ett diplom, "Blinkis trafikbok" och en reflex med sig hem – tillsammans med massa nyttig kunskap om trafiksäkerhet!

Trafiksäkerhet för barn!

Blinki är ett litet trafikljus som vill lära dig och dina barn mer om trafiksäkerhet. Som Volvohandlare har Rejmes ett naturligt säkerhetsfokus och vi tycker att det är livsviktigt att tidigt inkludera barnen i detta – på deras villkor. Kom med i trafikklubben och hälsa på Blinki i Trafikomberga i vår bilhall. Här blir det garanterat massa kul!

Klicka här för att läsa mer om vårt arbete kring Blinki. (PDF)

Upptäck mer av Blinkis värld

Rita en teckning till Blinki

På alla våra anläggningar kan du sätta dig ner och rita en teckning till Blinki. Vill du rita en hemma kan du självklart ladda ner den här och rita i lugn och ro. Glöm inte bara komma in och lägg den i Blinkis brevlåda, då blir han jätteglad!

Ladda ner teckning 1 (PDF)

Ladda ner teckning 2 (PDF)

lyssna på min låt "Koll på läget"

Lyssna på min coola låt som finns på Spotify, om att vara smart i trafiken! Låten heter "Koll på läget". Jag lovar att du inte kommer kunna sluta dansa!