LÅT OSS TA HAND OM DINA DÄCK ISTÄLLET!

På Rejmes Bil erbjuder vi ett däckhotell med utrustning och kunskap av högsta kvalitet. I sann all inclusive-anda ingår försäkring, kontinuerlig statusuppdatering och mycket mer, när du väljer oss som din däckpartner. Dessutom inleds vistelsen på däckhotellet med en ordentlig rengöring i vår guldtvätt (värde 311:-), vilket minimerar risken för smutsrelaterade skador.

 

Checka in från 195:- i månaden

Klicka här för att se priser och vad som ingår i våra paket. (PDF)

Boka tid för hjulskifte/däckhotell

Lär dig mer om vårt däckhotell

Lämna dina däck till en personlig servicetekniker

På Rejmes däckhotell i Halmstad, Falkenberg och Laholm får du alltid hjälp av en personlig servicetekniker. Någon som alltid har full koll på dina däck, oavsett om de sitter på bilen eller ligger på hotellet. Och som vet när du behöver köpa nya.

Läs mer.

Balanseringsmaskin i världsklass

Korrekt balanserade bildäck är en förutsättning för både körkomfort och minskat däckslitage. På Rejmes däckhotell kan man nu erbjuda det senaste inom balanseringsteknik med förfinad precision som ger dig en ideal trafiksäkerhet.

Läs mer.

Så förvarar du bäst dina bildäck efter skifte

När dina däck förvaras på rätt sätt så håller de längre och ökar därmed din trafiksäkerhet samt sparar dina pengar långsiktigt. Här ger vi dig några viktiga tumregler att ta fasta på om du vill förvara däcken skonsamt. Eller så gör du det enkelt för dig och lägger in dem på ett däckhotell.

Läs mer.

Därför behöver du hålla koll på dina däcks status

Din trafiksäkerhet avgörs av hur du kör och av bilens säkerhetsutrustning. Här har däcken en avgörande roll eftersom dess kvalitet och lufttryck påverkar hela bilens köregenskaper. Därför är det mycket viktigt att du har koll på däckskicket, så att du vet när det är dags att skaffa nya.

Läs mer.

Nya maskiner ger bättre ergonomi på Rejmes däckhotell

Att slippa tunga lyft är en bra anledning att ta hjälp av ett däckhotell när det är säsongsbyte. Men det är förstås minst lika viktigt att spara ryggarna på dem som utför jobbet varje dag. Därför har Rejmes nu installerat däckskiftes- och balanseringsmaskiner i världsklass som innebär en betydligt bättre ergonomi för däckhotellets personliga servicetekniker. 

Läs mer.